Skal du med til Stormøde i Fanafdelingen den 29. januar?

Den 29. januar afholder Fanafdelingen et stormøde for hele Brøndbys fanscene. Stormødet er en del af vores ønske om at sikre en åben og demokratisk proces vedr. en evt. ‘værdiaftale’ mellem Brøndby IF og Fanafdelingen.

Stormødet foregår i Brøndbyhallen søndag d. 29. januar kl. 12:00 – 15:00. Mødet vil have Simon Ankjærgaard som moderator, og tilbyde mere indsigt i de mulige elementer i en aftale samt give mulighed for debat mellem alle de fremmødte. Så snart de sidste detaljer er på plads udkommer mere information angående programmet for stormødet.

Efter kl. 15:00, og i ca. en time, vil bl.a. medlemmer fra Fanfdelingen’s bestyrelsen stille sig til rådighed for spørgsmål i en mere uformel netværksform. Der vil være adgang til Brøndbyhallen fra kl. 11:15.

Der er adgang for alle, uanset om man er medlem af Fanafdelingen, men det forudsætter tilmelding i alle tilfælde. Du kan tilmelde dig via dette link. Såfremt man kommer flere, så skal denne formular udfyldes for hver person der ønsker at deltage. Tilmeldings-information vil senere blive delt på fanafdelingen.dk og via vores sociale kanaler.

Der vil være salg af drikkevarer i hallen.

Der kan bestilles sandwich frem til torsdag – se mere i tilmeldingslinket ovenfor.

Vær opmærsom på at efter aftale med bestyrelsen i Fanafdelingen, så vil DR være til stede og optage den første del af stormødet, til brug for en dokumentar. Dvs. fra kl. 12:00 – 15:00. Ligeledes vil 3Point.dk streame arrangementet. DR og 3Point.dk vil ikke være tilstede til den uformelle del efter kl. 15:00. Stream fra 3point giver ikke mulighed for at stille spørgsmål online. Det vil kun være muligt ved fysisk fremmøde.

Skulle du efter tilmelding blive forhindret, vil vi sætte pris på at høre fra dig via mail til admin@fanafdelingen.dk.

De bedste hilsner,Bestyrelsen i Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet