Kandidat præsentation 2021

Fanafdelingen i Brøndby har som altid ved generalforsamlinger, hele bestyrelsen på valg, 

men da vi desværre bliver nødt til at lave en online generalforsamling – så vil kandidat præsentationen være digital. 

Bestyrelsen består af Formand, Næstformand, Kasserer og op til 7 menige bestyrelsesmedlemmer.

Hermed præsentation af kandidater:


Formand:

Nuværende formand Lasse Bauer har ikke ønsket at stille op. 

Den eneste kandidat til formandsposten er Claus Bjørn Billehøj.

Claus har været næstformand i Fanafdelingen, siden den første “rigtige” bestyrelse blev valgt, og er efterhånden et kendt ansigt for mange.

Privat er Claus 49 år og arbejder til daglig som selvstændig ledelseskonsulent.


Næstformand:

Nuværende næstformand Claus Bjørn Billehøj, stiller i stedet op som formand.

Den eneste kandidat til næstformandsposten er Peter Nielsen.

Peter har været i bestyrelsen i Fanafdelingen, lige så længe som Claus.

Privat er Peter 46 år, og arbejder til daglig som administrator for Brøndby Support.


Kasserer:

Nuværende kasserer og eneste kandidat til posten er Lasse Hjorth.

Lasse, har været med helt fra begyndelsen i forbindelse med etablering af fanafdelingen, og var den første formand i en kort periode fra foreningen blev stiftet til den første rigtige bestyrelse blev valgt, hvorefter han har fungeret som kasserer.

Privat er Lasse 38 år, og arbejder til daglig som Senior Site Reliability Engineer.


Bestyrelsesmedlemmer:

Af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, har vi følgende som ikke ønsker genvalg: Troels Ørum Andersen, Henrik Worsøe, Mark Jensen og Joakim Breinholt.  Peter Nielsen stiller ligeledes heller ikke op, da han er opstillet som Næstformand.

Vi har følgende kandidater til alm bestyrelsesposter:

Magnus Gøtsche, 27 år – i bestyrelsen siden 2019.
Michael Haddar, 36 år – i bestyrelsen siden 2019.
Anders Rønnow, 37 år.
Aske Stentoft, 42 år.
Lasse Gregersen, 41 år.
Lars Petersen, 49 år.
Michael Rasmussen, 53 år.
Nicklas Erik Lagerstorf, 27 år – i bestyrelsen 2019-2020.
Selina Wolfram, 44 år.

Herunder kan læses en beskrivelse af de forskellige kandidater,
læs venligst dem alle inden at I stemmer.


Magnus Gøtsche, ord om opstilling:

Magnus er udover at være et kendt ansigt på tribunen i forbindelse med hans engagement i forbindelse med tifo – også en af drivkræfterne i vores fællesskabs udvalg, med særlig fokus på Vestegnen, herunder motionsdagen og Brøndby Cup.

Skrevet af Lasse Hjorth

Michael Haddar, ord om opstiling:

Modsat Magnus, så er Michael vist mest kendt fra Twitter (@Haddifax). Men har sammen med Magnus de sidste 2 år ligeledes været blandt de bærende kræfter i vores fællesskabsudvalg. Michaels lille barn, har været vores julegave projekt.

Skrevet af Lasse Hjorth

Anders Rønnow, ord om opstilling.

Jeg hedder Anders er 34 år, er bosat i en lille Landsby uden for Struer. Arbejder til dagligt som lageroperatør hos en hobbyvirksomhed. Er far på deltid til 3 unger i alderen 4-9 år. Jeg er født og opvokset omkring Frederiksværk oppe i Nordsjælland, men har boet de sidste 14 år i Jylland, og har ingen planer om at flytte tilbage til Sjælland. 

Jeg har været fan af Brøndby siden 1997, da jeg var 11 år og min far tog mig med til Brøndby – Karlsruhe i Parken. I nogle år fik min far sponsorbilletter, men jeg startede på Sydsiden allerede som 13-årig, og har haft mere eller mindre fast plads siden. Kender meget til fanmiljøet omkring Brøndby, efter rigtig mange år på tribunen. Flyttede til Jylland for 14 år siden, og havde et stort afsavn til Brøndby, da det bliver besværliggjort lidt at man pludselig bor 4 timer fra Brøndby. Men derfor gik jeg i gang med at søge efter Brøndbyfans på blandt andet facebook. Fandt ret hurtigt en gruppe på 15-20 personer, som ofte tog afsted på tur rundt i landet.

Jeg har sæsonkort til Sydsiden og elsker at tage mine børn med på stadion (de elsker det også). Jeg mener at der skal gøres meget mere for at forældre med børn får lyst til at tage deres børn med på stadion.

Jeg har besluttet at stille op til bestyrelsen i fanforeningen. Det gør jeg selv om jeg nu på 14. År er bosat i Jylland. Jeg er stolt af min klub favner hele Danmark, og synes det vil være fedt med en jydefans perspektiv i bestyrelsen. 

Jeg kan bidrage en masse masse vinker på hvad det vil sige at være Brøndbyfan,  samt arbejde hårdt for at styrke fankulturen omkring Brøndby IF.

Aske Stentoft, egne ord om opstilling

Mit navn er Aske Stentoft og er 42 år. Jeg er bosat i Ørestad på Amager, med min kone og to børn på hhv. 17 og 12.

Jeg er født i København og opvokset i det centrale København. Så min relation til Brøndby er udsprunget lidt ‘tilfældigt’.

Jeg kom på Brøndby stadion første gang i starten af 90-erne, da min gode ven hev mig med.

Siden hen har jeg fulgt dem fast og har haft sæsonkort i vel 17-18 år.

I starten handlede det om et godt fodboldhold og så gode oplevelser med venner. Men efter ‘nedturen’ startede i slut-00’erne, og kulminerede med næsten-konkursen i 2013, så begyndte ‘fællesskabet’ at fylde mere. At være en del af en klub hvor det også handlede om mere end hvad der sker på banen og stadion, fyldte noget.

I foråret 2018 skulle vi møde FCK. Da FCKs fans havde fået karantæne, som konsekvens af noget ballade i forrige derby på Brøndby Stadion, så var der langt flere billetter til salg.

Og et par dage før, så var der mange billetter til salg. Og hvad der startede som et tilbud på Twitter, om at ville betale for en billet for en der ikke havde råd, udviklede sig til en indsamling til 64 billetter.

Kombinationen af at gøre noget der hjalp klubben, hjælpe andre og på sigt give klubben nye fans tændte mig.

Så min drivkraft til at være en del af Fanafdelingen er helt klart projektet om at give mennesker der af forskellige årsager har svært ved at komme på stadion netop dén oplevelse.

Så mit ønske om at stille op til Fanafdelingens bestyrelse er dels en måde at committe mig til at engagere mig. Men også for at kunne være med til at præge retningen.

Lasse Gregersen, egne ord om opstilling:

Jeg har i flere år overvejet hvorledes jeg kan bidrage til den fortsatte udvikling, af det fantastiske fællesskab og sammenhold i fanmiljøet omkring Brøndby IF.

Siden sommeren 2020 har jeg arbejdet med et fanbaseret stadionsponsorat, og været med i arbejdet vedrørende hvorledes at fanpartnerskab med Brøndby IF kunne se ud. Dette arbejde har været enormt spændende, og jeg ønsker derfor at involvere mig yderligere.

Udover et fanbaseret stadionsponsorat, finder jeg arbejde og initiativer der kan øge antallet af tilskuere til Brøndby IF’s kampe yderst interessant.


Lars Petersen, ord om opstilling:

Lars arbejder til daglig med kommunikation og marketing hos NNIT, og er gennem mange år fast inventar til kampe.

Lars udtaler om baggrunden for hans opstilling:
Brøndby har de bedste og mest passionerede fans og det vildeste fællesskab. Som medlem i Fanafdelingens bestyrelse ønsker jeg at videreføre det flotte arbejde der allerede gjort, og håber at vi kan finde veje til at bringe Brøndby’s Fanfælleskab i spil på endnu flere måder, til fordel for fans, vestegnen og klubben. Og så vil jeg gerne arbejde for at få kvinder ind i vores bestyrelse.

Omformuleret af Lasse Hjorth

Michael Rasmussen, egne ord om opstlling:

Jeg vil arbejde for:

At vores holdninger som fans bliver hørt overfor den udvikling som Brøndby IF og fodbold gennemgår, og som ikke altid er til vores bedste.

At Fanafdelingen bliver endnu mere synlig i fællesskabet, og dermed fremstår som et stærkt sammenhold.

At vi fans udnytter vores unikke fællesskabet, til at skabe sociale aktiviteter til fordel for dem som på forskellige måder har det svært i dagligdagen.

At vi fans ikke kun mødes til kampene, men at der også etableres fællesskaber på andre måder som skaber endnu flere relationer mellem os fans af Brøndby IF – dette i stærkt samarbejde med Brøndby Support.

(Red: Michael er i øvrigt manden bag “Aldrig alene på kur”).


Nicklas Erik Lagerstorf, ord om opstiling:

Nicklas har tidligere været en del af bestyrelsen i fanafdelingen, men har holdt en pause det sidste år, men er nu klar til at vende stærkt tilbage. 

Nicklas er ligeledes et kendt ansigt fra tribunen, hvor han de senere år, ofte har været at se på sydsiden med en megafon i hånden.

Nicklas uddyber om sin opstilling, Efter et år væk fra Fanafdelingen er jeg nu igen klar til at arbejde for at styrke fællesskabet omkring Brøndby IF. Mit fokus vil især ligge på at forene de mange forskellige typer af fans af vores alles klub. Udover det ser jeg et stort potentiale i at udvide Brøndbys engagement og indflydelse på Vestegnen.

Skrevet af Lasse Hjorth


Selina Wolfram, egne ord om opstilling:
Brøndbyfan med alt hvad det indebærer først og fremmest, ivrig debattør og bruger af SoMe. 

Mit udgangspunkt er mest på det administrative og selvfølgelig deltagelse ved møder, arrangementer når jeg kan magte det! 

Jeg er ikke bange for at sige min mening men respekterer ubetinget når en bestyrelse foretager beslutninger. 

Jeg har siddet i bestyrelser før, jeg har været frivillig i Brøndbyernes IF og  familien påtager sig frivillige roller i Brøndbyfamilien så det er med fuld opbakning hjemmefra! 

Skrevet af

Spred ordet