Om Fanafdelingen

Fanafdelingen er opstået som en sammenslutning af en række toneangivende fangrupper/-klubber i Brøndby med det formål at facilitere og sikre en demokratisk valgproces af en bestyrelsesplads i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S.

Bestyrelsespladsen, skal bruges til at levere input fra fans om, hvordan vi synes, vores fodboldklub skal drives samt være med til at sikre, at klubben lever op til sine egne værdier.

Der har længe i forskellige fankredse været et ønske om at binde fans og moderklub tættere sammen, og derfor er vi endt med en model, hvor vi ud over at facilitere bestyrelsespladsen også giver fans muligheder for at komme tættere på moderklubben.

Under de mange snakke og møder opstod der et formål, som egentlig ikke var en del af den oprindelige plan; at give noget tilbage til Vestegnen i form af socialøkonomisk arbejde.

Hvad betyder det? Det betyder, at vi vil arbejde for at gøre livet bedre for borgere på Vestegnen. Vi vil bidrage til at skabe et billede af, at Brøndbyfans ikke kun tænker på fodbold, øl og stemning, men også rummer andre mennesker, som ikke nødvendigvis allerede har en tilknytning til vores klub.

Vis os din støtte – bliv medlem