Ny formand: Kontinuitet og god forankring er vigtig!

Kære medfans,

Superliga sæsonen er på vej i finalen, og vi ønsker alt det bedste for Brøndby. Samtidig er en ny ’sæson’ i Fanafdelingens bestyrelse gået i gang efter veloverstået generalforsamling den 13. marts. Holdkortet byder nu på disse medfans:

Peter B. Nielsen (Næstformand), Aske Stentoft (kasserer), Magnus Gøtsche, Michael Haddar, Nicklas Lagerstorf, Jonathan Holtegaard, Juri Rao Louise Sahlberg, Nicolai Bryde Nielsen og Lars B Petersen (Formand).

Det er dermed en bestyrelse af både erfarne og nye kræfter. Fælles for alle er dog, at de har et meget stort Brøndby hjerte, og gerne vil bruge en del af fritiden på at arbejde aktivt for fan-indflydelsen i og omkring Brøndby.

På generalforsamlingen kunne vi sige stor tak til Selina Wolfram, Michael Rasmussen, Lasse Gregersen og Lasse Hjorth. De valgte ikke at genopstille til den ’nye sæson’, men de skal vide, hvor taknemmelige vi er for deres indsats i det forgangne år.

På samme måde lød der taktfaste klapsalver til Sune Blom, der går af som vores fan-repræsentant. Sune har været helt afgørende i at bringe fan-indflydelsen til, hvor den er i dag, og vi skylder ham alle en stor tak.

Men selve fan-repræsentant rollen er i gode og trygge hænder i og med, Claus Billehøj blev valgt som vores nye repræsentant i Brøndby IF’s bestyrelse. Claus træder officielt ind som Sune’s afløser i forbindelse med selskabets generalforsamling den 31/3. Claus vil helt naturligt deltage på Fanafdelingens bestyrelsesmøder og vi glæder os meget til samarbejdet.

Så hvad er det for en sæson, vi har foran os i bestyrelsen? Først og fremmest så handler det om kontinuitet, og om at bygge videre på den gode struktur og de resultater som den daværende bestyrelse før os har skabt. Formålet med Fanafdelingens virke er godt forankret, og det vil vi fra den nuværende bestyrelsens side værne om.

Vi har allerede været samlet, og arbejdet er dermed i fuld gang. Til at starte med arbejder vi i 4 gensidigt komplimenterende spor. Lad mig kort ridse dem op her:

Værdier

Vi fik en gave på generalforsamlingen. Der blev nemlig stemt et forslag hjem, der handler om, at Fanafdelingen skal varetage en åben og inddragende proces for at afdække Brøndby fans værdier. Resultatet skal være klar til næste generalforsamling, og en masse kommer til at ske i løbet af året for at komme i mål. Og vi får brug for input fra jer alle.

Velgørenhed

Det er dybt forankret i Fanafdelingens virke, at vi skal gøre en positiv forskel for folk, der har det svært. Det kommer til udtryk via vores velgørende arbejde, fx med Julehjælpen, uddeling af Fælleskabsbilletter samt det strategiske samarbejde med Red Barnet. Vi har en stærk platform, som vi forventer at få endnu mere ud af i det kommende år.

Kommunikation

Det er ofte sagt, at selv de bedste ting kan fejle, hvis de ikke er kommunikeret godt nok. Derfor har vi et helt særskilt fokus på at kommunikere, hvem vi er, hvorfor vi er til samt hvilke resultater vi er med til at skabe. Det er helt afgørende for sammenhængskraften og validiteten i fan-miljøet. Og for at kunne tiltrække flere medlemmer som vil tage del af arbejdet med fan-indflydelsen.

Klubben

Samarbejdet med klubben er åbenlyst helt afgørende for os. Der er tætte relationer med Brøndby IF ledelsen – bl.a. via Fællesskabsudvalget – ligesom der er andre løbende kontaktpunkter. Det gælder både den professionelle del, ligesom det gælder amatørafdelingen. Og vi skal vedvarende søge dialogen både ved fan-repræsentanten og andre kanaler.

Hvis du allerede er medlem af Fanafdelingen, så tak for det! Hvis du ikke endnu er medlem, og er blevet nysgerrig på mere, så ræk ud til mig eller en af mine kolleger i bestyrelsen. Du finder kontaktinfo på hjemmesiden.

Vi er i dag mere end 700 medlemmer, men drømmer om at være mange, mange flere. Og dermed tale med en endnu stærkere og samlet stemme i de indsatsområder vi har.

Tak for din tid. Forza Brøndby.

Lars B Petersen

Formand

Skrevet af

Spred ordet