Fanafdelingen værdikampagne – med datoer

Invitation til debataftener om fællesskabet på stadion.

Brøndbyfans lever i et værdifællesskab.

Vores fankultur er bygget op omkring traditioner og en fælles historie, som bliver beskrevet gennem vores værdier og selvom vi føler os stærkt forbundet til disse, så er der en risiko for, at de bliver passive og tomme ord, hvis de ikke engang imellem kommer til debat.

Fanafdelingen vil derfor gerne invitere dig til en debataftener, hvor vi mødes i virkeligheden og taler om, hvilke værdier vi stadig vil stå på, hvordan vi gør det, og hvordan vi fremtidssikrer vores værdifællesskab.

Med disse arrangementer ønsker Fanafdelingen at vi Brøndbyfans tager dagsorden tilbage og bruger vores styrke på, at tale sammen om hvor vi er, hvad vi står for og hvad vi vil.

Fanafdelingen ønsker at alle fans får mulighed for at have en stemme, som præger denne dagsorden, derfor er arrangementet gratis og åben for alle. Hvis du ønsker at din stemme skal blive hørt eller bare ønsker at lytte, så tilmeld dig på:

kontakt@fanafdelingen.dk

En værdifuld aften kræver værdifulde omgivelser, og derfor har klubben stillet Michael Laudrup loungen til rådighed, det er Fanafdelingen naturligvis taknemmelig for – debataftenerne afholdes derfor der på følgende dage:

Michael Laudrup loungen, Brøndby stadion

Torsdag d. 6. oktober kl. 18.00

eller

Torsdag d.13. oktober kl. 19.30

Aftenens program: Moderator, Juri Rao (medlem af Fanafdelingens bestyrelse)

Introduktion til værdikampagnen og værdiers betydning i et fællesskab.

Inviterede fans fortæller om og debatterer værdierne i deres liv på stadion.

Pause

Åben værdidebat med flyvende udskiftning, blandt aftenens fremmødte.

Bh. Bestyrelsen i Fanafdelingen

 

Skrevet af

Spred ordet