Tak, Jan Bech

Som bekendt var vi skuffede over at kunne konstatere, at Jan Bech valgte ikke at deltage i mødet i går mellem klubbens ledelse og repræsentanter fra Fanafdelingen, Brøndby Support, Alpha og Svinget. Det betød, at vi ikke kunne få et ordentligt svar på vores bekymringer angående rygter om dialog med Red Bull.

Derfor er vi glade for efterfølgende at kunne læse på 3point.dk, at Jan Bech vil “love, at jeg aldrig kommer til at indgå i nogen dialog med mulige strategiske investorer med mindre de køber ind på klubbens værdier og hvad Brøndby og klubbens fans står for.”

Vi vil gerne kvittere for den præcise melding fra Jan Bech. Den lukker endegyldigt debatten om Red Bull. Det var sådan et svar, vi søgte. Udmeldingen giver os en enorm ro i processen med at finde eksterne investorer. Jan Bechs melding om krav til investorer og Brøndbys værdier er den rigtige vej at gå, så vi kan få et Brøndby, vi kan være stolte af i dag og i fremtiden.

Vi ser frem til den kommende møderække, hvor vi i fællesskab med direktionen vil forsøge at skabe de bedst mulige betingelser for at bringe Brøndby tilbage. I denne proces står vi entydigt ved det budskab, der fremgik af det åbne brev om, at vi bakker op om det lange sigte, der er i de udmeldte planer.

Skrevet af

Spred ordet