Kvittering for stærkt samarbejde med klubben

Brøndby IF er Danmarks største og stærkeste fodboldfællesskab. Brøndby er bygget på stærke værdier og er tæt koblet sammen med lokalsamfundet på Vestegnen. I den professionelle afdeling har vi en repræsentant fra os fans siddende i bestyrelsen.

I går blev den årlige generalforsamling afholdt digitalt i den professionelle afdeling i Brøndby IF og pga. Corona restriktioner kunne vi mange fan-aktionærer ikke være fysisk til stede. Alligevel fik vi igen – som vedtægterne foreskriver – en repræsentant fra fansene valgt ind i bestyrelsen. Et tiltag, som Brøndby IF stadig er alene om i Superligaen.

Tilstedeværelsen af en fan-repræsentant i bestyrelsen er ét at mange forhold, der gør forholdet og samarbejdet mellem klub og fans unikt.

Fra Fanafdelingen vil vi gerne kvittere for, at vi siden foreningens stiftelse har haft et stærkt samarbejde med den proffesionelle afdeling. Et samarbejde der i den seneste tid kun er intensiveret med dialogen om blandt andet tilskuere på stadion, forholdet omkring Qatar og det sociale arbejde på Vestegnen under Aldrig Alene paraplyen.

I Fanafdelingen ved vi, at netop sammenholdet mellem klub og fans er med til at gøre Brøndby til dem vi er, og vi glæder os til at samarbejdet i året der kommer.

Tak på vegne af Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet