Forslag fra Lasse Bauer til generalforsamlingen 13/3

Vi har modtaget et forslag fra Lasse Bauer til vedtagelse på Fanafdelingens generalforsamling 13.03.2022.

Forslaget gengives herunder i sin helhed og vil blive behandlet på generalforsamlingen:

Nedsættelse af udvalg for fastlæggelse Fanafdelingens værdisæt
Debatten om den fælles udmelding fra Brøndbys samlede fanmiljø i vinterpausen i sæsonen 2021/2022 omkring krav til Brøndby IFs ejerskabskreds/investor viser med al tydelighed, at der er behov for en mere substantiel debat der er bredt forankret i fanmiljøet.

I en moderne fodboldverden fylder penge stadig mere, herunder penge af lyssky karakter. I denne verden står Brøndby IF ikke alene. Der er store bevægelser på tværs af kontinentet med øget fanindflydelse og fanmedejerskab. Overfor det står en stadig mere korrumperet kontrol med fodbolden fra den øverste top i Europa.

Men hvor skal Brøndby IF og os fans stille os i denne konflikt?
Debatter på sociale medier bliver oftest meget polariserede og uden en snert af nuancer, for hvad så med det og det…?

Jeg foreslår derfor, at Fanafdelingen faciliterer en åben møderække i 2022 med en til flere debataftener med input fra de forskellige bevægelser fra ind- og udland.

Jeg forslår samtidigt, at Fanafdelingen nedsætter et bredspektret udvalg fra både Fanafdelingen, aktive grupper og andre meningsdannere, der følger disse debatter og de afledte input. Udvalget skal samle og skrive sammen et repræsentativt værdisæt på baggrund af denne debatrække.

Jeg foreslår, at det samlede værdisæt kommer til afstemning på førstkommende generalforsamling, forventeligt primo 2023. Ved flere modsatrettede synspunkter, skal udvalget forsøge at tegne et kompromis og fastsætte afstemningsrunder indtil enten kompromiset eller den ene holdning opnår flertal.

 

Skrevet af

Spred ordet