Et fællesskab i trygge rammer

Fanafdelingen er sat i verden for at styrke Brøndbys fællesskab.

Nogle gange kan der desværre opstå voldelige episoder i forbindelse med Brøndbys kampe. Det tager vi naturligvis kraftig afstand fra – det er IKKE forenelig med ideen om det fællesskab vi har omkring Brøndby IF.

Det SKAL være en tryg oplevelse for ALLE at følge Brøndby IF!

I Fanafdelingen ved vi, at der både i klubben og blandt fangrupperinger arbejdes ihærdigt på at undgå voldelige episoder. Vi bakker selvfølgelig op om dette arbejde og den dialog, hvor der skabes rammer for, at vold ikke er en del af kampene.

Vi appellerer til, at alle gode kræfter støtter op om og forsvarer de værdier, som klubben er bygget på – stolthed, fællesskab og sammenhold. Vi må alle arbejde på et fællesskab uden voldelig episoder, og skabe stemning for det vi er, og det vi tror på.

Vi elsker Brøndby, og vi gør det, altid sammen, aldrig alene.

/ Bestyrelsen i Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet