Fanafdelingens værdikampagne

På fanafdelingens sidste generalforsamling blev der stillet forslag om, at bestyrelsen skulle stå for et arbejde omkring de værdier, som er bærende i Brøndby IF. Her vil være kort information om dette.

Forslaget omhandlede især ejerskabet af klubben og de forskellige holdninger til det, som er blandt os Brøndbyfans.

Forslaget blev vedtaget og det betyder, at bestyrelsen er gået i gang med dette arbejde.

Bestyrelsen har herefter valgt, at skabe et forløb hvor andre tematikker også er taget med, da vi gerne vil have, at alle fans skal have mulighed for, at dele deres holdninger og give udtryk for de værdier, som de hver især mener er de vigtigste.

Fanafdelingen vil afholde fan-arrangementer igennem efteråret og vinteren og på vores hjemmeside vil der løbende blive præsenteret artikler og indlæg omkring værdier og deres betydning for klubben og os fans.

Værdier kan sommetider blive svævende eller ukonkrete og derfor har vi, som udgangspunkt, taget af sæt i 4 temaer, som I kan tænke over, når I skal afgøre hvilke værdier, som er vigtige for jer:

Ejerskab af klubben

Moderklubben

Tryghed på stadion

Det sociale arbejde

Der vil højst sandsynligt være noget, som interesserer nogen mere end andet, men vi tænker at det rammer meget bredt i fanbasen i og omkring Brøndby IF.

Vi håber på, at så mange af jer som muligt vil deltage, så vi i sidste ende kan blive enige om et fælles værdi-manifest, som kan fungere som et holdepunkt og arbejdsredskab nu og ude i fremtiden.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores arrangementer vil være åbne op for alle, og at man derfor ikke behøver at være medlem af fanafdelingen for at kunne deltage.

/ Bestyrelsen i Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet