Flere detaljer for stormødet i morgen

I morgen – søndag d. 29. januar – afholder Fanafdelingen et stormøde for hele Brøndbys fanscene i Brøndby hallen.

Stormødet er en del af vores ønske om at sikre en åben og demokratisk proces vedr. en evt. aftale mellem Brøndby IF og Fanafdelingen.

Der er pr. lørdag formiddag mere end 520 tilmeldte. Med dette stormøde kan vi endnu engang sætte nye milepæle for dansk fankultur. Og ved en evt. aftale mellem klub/ejere og fans kan vi tilmed også gå forrest på et plan, der rækker langt ud over Danmarks grænser.

Programmet vil være som følgende:

11.15   

 • Dørene åbnes i Brøndby Hallen

12.00

 • Velkomst v. Moderator, Simon Ankjærgaard samt Fanafdelingens formand, Lars B. Petersen
 • 1. Paneldebat med Fanrepræsentant, Claus Bjørn Billehøj samt Fan afd. Bestyrelsesmedlemmerne: Aske Stentoft og Jonathan Holtegaard
 • Åben debat om temaerne i en aftale
 • 2. Paneldebat med Fanrepræsentant, Claus Bjørn Billehøj, Fan afd. Formand, Lars B. Petersen samt Fan afd. Bestyrelsesmedlem: Nicklas Lagerstorf
 • Åben debat om temaerne i en aftale
 • Der vil være en frokostpause omkring kl. 13.00/13.30

15.00    

 • Netværks-arrangement

16.00    

 • Tak for i dag

Følgende skal debatteres…

Vi ønsker at stormødet skal danne ramme for hvilke temaer og aftaler, som er vigtige for os Brøndbyfans. Nedenunder præsenteres fire temaer, der har været centrale i processen indtil nu. Det er vores ønske, at det kan hjælpe dig til at reflektere over, hvad der er vigtig for dig, og at du tager disse refleksioner med dig på søndag:

TEMAER:

 1. Arven, kulturen og værdierne
 2. Udvikling af fællesskabet
 3. De økonomiske rammer
 4. Samarbejdet mellem klub og fans

 

1. ARVEN, KULTUREN OG VÆRDIERNE
 • Hvad er Brøndby IF for dig?
 • Hvilke værdier er grundlæggende for vores fodboldklub?
 • Hvilken arv vil vi gerne føre videre til de næste generationer af fans?

Brøndby IF er mere end blot en fodboldklub. Brøndby IF er et fællesskab bestående af en fodboldklub, en kulturinstitution og en virksomhed, hvor alle tre ben skal holde sig i balance, og i sit arbejde både bygge på sin historie og sine værdier, og arbejde for at beskytte og udvikle dette fællesskab.

Med en forpligtende og gensidig aftale mellem klub/ejere og fans om, at man ikke ønsker at ændre på nogle fundamentale ting omkring klubben, samt at klubben altid drives i respekt for klubbens historie og værdier, så kan vi fælles være med til at værne om dette.

2. UDVIKLING AF FÆLLESSKABET

I og omkring vores klub er vi stolte af fællesskabet. Det konsoliderer sig lige fra Superligaholdet, til moderklubben, til de frivillige, til de tusindvis af fans omkring klubben.

Temaet ”udvikling af fællesskabet” giver altså grobund for at tænke, hvor det er Brøndby IF skal forpligte sig til at styrke det store fællesskab?

Ønsker du at klubben skal arbejde for et stærkt talentarbejde, et stærkt kvindehold samt at moderklubbens arbejde bliver støttet, så er det måske, det du skal tale op. Måske du også gerne vil have at klubben arbejder for en stærk social profil, hvor man hjælper udsatte mennesker i lokalområdet.

Ideerne til hvad vi ønsker klubben skal forpligte sig til kan være mange, hvorfor vi rigtig gerne vil høre din stemme om, hvad fællesskabet betyder for dig, og hvordan vi sørger for, det udvikler sig.

3. DE ØKONOMISKE RAMMER

Modsat de andre to temaer, der mere omhandler værdier, så har det ligeledes været et centralt tema for Fanafdelingen, hvordan de økonomiske aspekter skal behandles i en eventuel aftale.

Alle ønsker et Brøndby IF i økonomisk balance. Men hvordan sikrer vi i en aftale, at klubben drives økonomisk ansvarligt og altid til Brøndby IF’s bedste?

Det er en vigtig del af en eventuel aftale.

Fokus på langsigtede investeringer og ikke kortsigtede udbetalinger til aktionærer kan måske betyde meget for dig?

4. SAMARBEJDET MELLEM KLUB OG FANS

I det seneste årti har samarbejdet mellem Brøndby IF og fanscenen udviklet sig enormt. Denne fortsatte udvikling kan sikres i en eventuel aftale.

For eksempel vil det være logisk for os, at den vedtægtssikrede bestyrelsesplads i selskabet til en fanrepræsentant er helt essentiel at sikre yderligere. Men vi har også set utallige eksempler på samarbejde mellem klub og fans, som kan understøttes og udvikles endnu mere, hvilket kunne være godt at få nedskrevet.

Du kan tilmelde dig endnu!

Der er adgang for alle, uanset om man er medlem af Fanafdelingen, men det forudsætter tilmelding i alle tilfælde. Du kan tilmelde dig via dette link. Såfremt man kommer flere, så skal denne formular udfyldes for hver person der ønsker at deltage.

Skulle du efter tilmelding blive forhindret, vil vi sætte pris på at høre fra dig via mail til admin@fanafdelingen.dk.

De bedste hilsner,Bestyrelsen i Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet