Informationer om den ordinære generalforsamling

Så nærmer vi os årets ordinære generalforsamling i Fanafdelingen. Den afholdes torsdag den 9. marts kl 19.00 i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion. Vi ved allerede nu, at vi bliver mange, så kom gerne i god tid. Dørene åbner fra kl 18.00.

Har du allerede tilmeldt dig, så glæder vi os til at byde dig velkommen. Og har du endnu ikke fået det gjort, så kan du læse mere om tilmeldelse her. Deltagelse forudsætter jvf. vedtægterne medlemskab af Fanafdelingen og at man ikke er i restance.

Er du nysgerrig på dagsordenen for mødet, så kan du læse mere her. Der vil bl.a. blive givet en status på arbejdet med en eventuel aftale mellem klubben og fans.

Fristen for indsendelse af forslag til beslutning på generalforsamlingen, er nu passeret (kl 19.00 den 2. marts 2023). Fanafdelingens bestyrelse har stillet en række forslag som du kan læse om her. Derudover er der blevet indsendt en række andre forslag fra medlemmer som du kan læse om her. Alle forslag vil blive gennemgået og debatteret på selve generalforsamlingen inden de kommer til afstemning.

Udover forslagene, så skal der også vælges en bestyrelse for den kommende periode. Der er både kandidater der søger genvalg og nye kandidater at vælge imellem. De kandidater som havde meldt sig inden lørdag den 25/2 kl 19.00 er præsenteret på vores hjemmeside.

Der er også en række kandidater som har meldt sig efter tidsfristen. Dem kan du også se på hjemmesiden dog uden præsentation.

Vi vil iøvrigt minde om, at man som medlem kan melde sit kandidatur helt frem til afstemningen starter på generalforsamlingen den 9. marts. Vi sætter stor pris på alle der vælger at stille op for at arbejde for Fanafdelingen.

Vi håber meget på at se dig til generalforsamlingen. Tak og på gensyn.

De bedste hilsener,Bestyrelsen i Fanafdelingen

Skrevet af

Spred ordet