Værdiaftalen sendes nu til afstemning!

Så er det endelig blevet tid til den længe ventede (ekstraordinære) generalforsamling i Fanafdelingen, hvor du som medlem skal tage stilling til “Værdiaftalen”. Arbejdet med værdiaftalen har stået på siden sommeren 2022, og derfor er det også med stor tilfredshed, at Fanafdelingens bestyrelse nu kan lægge det forhandlede resultat ud til alle vores medlemmer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været en række bump på vejen hertil, men i sidste ende er vi kommet i mål, fordi både klubben, GFH som majoritetsaktionær og Fanafdelingen har ønsket at lave en aftale.

På Fanafdelingens stormøde i januar og på vores ordinære generalforsamling i marts, har vi fremlagt de punkter, som vi er gået til forhandling med. Disse punkter stammede fra diverse idekataloger samt udmeldinger fra forskellige grupper i fanmiljøet. Dermed var punkterne et udtryk for det bredde fanmiljø, og dannede rammen for samtalerne med klubben.

Efter mange samtaler, forhandlinger, sammenbrud og dernæst nye samtaler og forhandlinger, så står vi nu med et resultat, som vi mener er rigtig godt, og det bedst mulige for nærværende. Derfor er det nu tid til, at Fanafdelingens medlemmer skal til stemmeurnerne og endeligt afgøre om “Værdiaftalen” kan godkendes.

Et perspektiv der er vigtigt at huske er, at “Værdiaftalen” i sin egen ret er unik. Igennem processen, har vi ikke haft mulighed for at se på, og lære af, hvordan andre klubber og ’fanafdelinger’ har gjort noget lignende. For det findes ikke. Derfor har vi sammen med klubben og Global Football Holdings, måtte betræde nyt græs for at komme i mål med et forhandlingsresultat.

Det der skal stemmes om til den ekstraordinære generalforsamling, er en samlet pakke bestående af:

Den samlede pakke kan gennemgås ved at se på de 2 ovenstående dokumenter. Bliver der stemt JA til den samlede pakke, så vil repræsentanter fra Fanafdelingen skrive under på begge dokumenter sammen med repræsentanter fra Brøndby IF, herunder personer fra selskabets bestyrelse der repræsenterer Global Football Holdings som majoritetsaktionær.

Selve generalforsamlingen kommer altså til at handle om 1 afstemning, hvor man kan stemme JA eller NEJ. Afleverer man en blank stemmeseddel, så tæller den ikke med.

Begge aftaledokumenter er gensidigt uopsigelige så længe Global Football Holdings er majoritetsaktionær i Brøndby IF. Skulle aktiemajoriteten skifte i fremtiden, så gælder der en gensidig 6 måneders opsigelsesvarsel.

Med denne kommende afstemning, ved vi at der er en masse du som medlem af Fanafdelingen skal forholde sig til. Derfor har vi besluttet at afholde et ’Åbent Hus’ arrangement i Hytten (Brøndby Stadion 42) onsdag den 31. maj kl 19.00. Her vil det være muligt at stille spørgsmål til repræsentanter for Fanafdelingens bestyrelse. Det forudsætter ikke medlemskab af Fanafdelingen at deltage denne aften. Arrangementet vil foregå udendørs og vil blive modereret og live streamet af de gode folk fra 3point.

Vi håber, at så mange som mulig vil nærstudere indholdet af aftaledokumenterne. De repræsenterer en nyskabelse i samarbejdet mellem klub og fans, og indeholder en lang række forpligtelser og hensigter, som var utænkelige at have i en aftaleform for blot få måneder siden.

Vi glæder os til at se så mange af vores medlemmer som muligt til generalforsamlingen søndag 11. juni i Fanzonen i Brøndby!

Medlemmer af Fanafdelingen vil modtage en separat besked herom via email.  

Se fælles pressemeddelelse her!

 

Skrevet af

Spred ordet