Informationsmøde i Hytten onsdag d. 31. maj

Bestyrelsen inviterer hermed til åbent møde for alle Brøndbyfans i Hytten onsdag d. 31. maj kl. 19.00. Her vil bestyrelsen gennemgå aftalen og være til rådighed for spørgsmål.

Torsdag d. 25. maj meldte Fanafdelingen sammen med Brøndby IF ud, at en samlet aftale var på plads og klar til at komme til afstemning hos Fanafdelingens medlemmer. Fanafdelingens bestyrelse og klubben var blevet enige om en aftale bestående af to underskrevne dokumenter, hvoraf det ene er juridisk bindende, og det andet er formuleret som en hensigtserklæring.

De to dokumenter er sendt ud både til vores medlemmer og offentliggjort på Fanafdelingens hjemmeside:

Nu er det op til Fanafdelingens medlemmer at bestemme, hvorvidt aftalen skal endeligt besluttes på den ekstraordinære generalforsamling søndag d. 11. juni kl. 13.00.

Sæt kryds i kalenderen d. 31. maj kl. 19
Processen med at lave en aftale har været lang, og langt de fleste fans har måtte vente, alt imens meget foregik bag lukkede døre. Af den grund er der formentligt mange, som har behov for at kunne stille spørgsmål til indholdet i aftalen og til Fanafdelingens bestyrelse generelt.

Infomationsmøde
Bestyrelsen i Fanafdelingen inviterer derfor til et informationsmøde, hvor alle Brøndbyfans kan få lejlighed til at stille spørgsmål til det, der måtte fylde hos dem. Anledningen kan også være at mødes med bestyrelsen og andre Brøndbyfans for at få et indtryk af, hvad de synes om indholdet i aftalen.

Bliv klogere på aftalen
Langt de fleste fans har haft deres ønsker til, hvad en aftale skulle indeholde. Det betyder, at nogle fans er tilfredse med alt, der er kommet med, mens andre fans savner noget, de havde håbet var kommet med. Og igen kan der være andre fans, som måske bare er lidt forvirrede over formuleringerne i de to dokumenter, fordi der i aftalen er meget at forholde sig til.

Udendørs og åben adgang for alle
Arrangementet er udendørs og er åbent for alle Brøndbyfans, men vi ser dog gerne, at du tilmelder dig, så vi har et overblik over, hvor mange vi bliver ift. plads etc.

Tilmelding her

Arrangementet vil også blive streamet via Facebook af vores gode venner hos 3Point. Det vil dog ikke være muligt at stille spørgsmål den vej.

Vel mødt!

Blå-gule hilsner
Bestyrelsen i Fanafdelingen


For at kunne deltage og stemme til den ekstraordinære generalforsamling søndag d. 11. juni, skal du være medlem af Fanafdelingen.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her

Er du allerede medlem af Brøndby Support, så kan du opgradere til et kombimedlemskab ved at sende en mail til kontoret@bif-support.dk

Er du allerede medlem, så kan du tilmelde dig den ekstraordinære generalforsamling her

Skrevet af

Spred ordet