Værdiaftalen er nu underskrevet!

Søndag den 11. Juni på Fanafdelingens ekstraordinære generalforsamling, blev aftalerne om Kultur og Arv (også kendt som ’Værdiaftalen’) vedtaget af medlemmerne, og bestyrelsen blev dermed bemyndiget til at skrive under på aftalerne. Det foregik ved et kort møde i Michael Laudrup Lounge, hvor følgende mennesker deltog som underskrivere af aftalerne:

Ole Palmå, Adm. Dir. Brøndby IF
Lars B. Petersen, Formand Fanafdelingen
Peter B. Schiewitz, Næstformand Fanafdelingen
Aske Stentoft, Kasserer Fanafdelingen

Grundet tidsforskel til USA, så deltog Scott Krase, bestyrelsesmedlem Brøndby IF / Global Football Holdings, ikke i dette møde men har skrevet under kort tid efter.

Fanrepræsentant, Claus Bjørn Billehøj deltog også i mødet.

Med aftalerne på plads, så varsler det en ny tid for vores elskede fodboldklub og fællesskab. De bidrager med en ramme som vi nu aktivt og dygtigt – sammen med klub og ejere – skal sikre at udfylde på den bedst mulige måde. Det arbejde starter med det samme.

Fanafdelingens bestyrelse takker for den utrolige opbakning der har været igennem hele processen, og opfordrer alle til at passe godt på hinanden i den kommende tid. Vores fællesskab har været under pres i lang tid, og vi skal nu finde en fælles vej frem.

     

Skrevet af

Spred ordet