Opfølgning vedr. udlejning af Justin Che til ADO Den Haag

Den 18. august lavede vi en udmelding vedrørende udlejningen af Justin Che til ADO den Haag. Situationen omkring Justin gav nemlig anledning til, at vi kunne bruge en af de rettigheder som er en del af ’Værdiaftalen’ som Fanafdelingens medlemmer vedtog i juni måned.

Rettigheden handler i alt sin enkelthed om, at vores fanrepræsentant kan søge indsigt i de forhold som er gældende i forbindelse med spillerhandler. Det er en rettighed som er meningsfuld for os, da den skal være medvirkende til sikre, at klubben bl.a. drives med transparens, langsigtet og med Brøndby IF som førsteprioritet.

Fanrepræsentant Claus Bjørn Billehøj har meddelt os, at han har fået den ønskede indsigt i forhold til det sportslige og strategiske formål med udlejen af Justin Che til ADO Den Haag, og det er hans vurdering at der er søgt de bedst mulige økonomiske transaktioner og han kan konstatere at der er gennemført en udlejeaftale på sædvanlige markedsvilkår.

Vi takker Claus for hans arbejde med at bruge Værdiaftalen aktivt sammen med Fanafdelingen.

Situationen med Justin Che – der handles mellem to klubber under samme ejerskab – er også en påmindelse om hvorfor vi helt grundlæggende fortsat er modstandere af flerklubs-ejerskaber. Det er oplagt kilde til mytedannelse og spekulation, når spillere udveksles og det samtidig er utydeligt hvilke interesser der er bag de pågældende transaktioner.

Fanafdelingen vil gerne understrege overfor klubben, at der er et åbenlyst behov for klar og tydelig kommunikation omkring spillerhandler og leje-aftaler for netop at undgå myter og misforståelser. Og da vi desværre er bevidste om at der formodentlig vil komme flere transaktioner mellem klubber i netværket, så understreger det blot behovet.

Vi vil fortsat arbejde for at skabe så meget transparens som overhovedet muligt, til glæde for Brøndby fans, Brøndby IF og sporten som helhed.

Blågule hilsener,

Bestyrelsen i Fanafdelingen

 


 

Denne info er desuden blevet sendt til Fanafdelingens medlemmer søndag d. 27/8

Du kan melde dig ind i Fanafdelingen og støtte vores arbejde for blot 100 kr. årligt (eller 225 kr. via et Kombi-medlemskab).

Skrevet af

Spred ordet